Spennende nyhetsvindu - ASKO Servering

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Spennende nyhetsvindu

I forrige uke presenterte NorgesGruppen Kategori innkjøp Servering nyheter for innkjøpsansvarlige fra kjedene i Serveringsbransjen. Det kommer mange nyheter inn i ASKO Servering sitt sortiment fra uke 8 i 2017.

Her er det mye spennende! Bl.a. er det verdt å merke seg at våre leverandører tar ansvar. Sortimentet på gode vegetar-produkter blir stadig større. Vi vil tro at de aller fleste vil finne noe som passer sin meny.

Det vil også bli lansert flere halal påleggsvarianter og ferdigretter. Kjøttkategorien utvides ytterligere med bl.a Dry Age storfekjøtt. 

Sjømatkategorien vil også styrkes med både kongekrabbe og hummer. Ferdigretter og forskjellige bearbeidede grønnsaker står også på trappene til å lanseres. På non food-siden lanseres flere norsk-produserte emballasjeprodukter.

Totalt er det meldt inn fra våre leverandører - over 270 matnyheter og nær 400 non food nyheter, og ASKO Servering vil fra uke 8 kunne levere en rekke spennende nyheter og innovasjoner. 

Nyhetene finner du i vår netthandel www.askoservering.no. Nyheter er markert med en grønn boks hvor det står "NY" på varelinjen. 

Du finner en nærmere presentasjon av disse nyhetene i SMAK nr. 1 som utgis i januar.

Kategorisjef Harald Alveid med en pastarett basert på nyheter som lanseres i februar. Foto: Sjo & Floyd