Mange spennende nyheter på KIT-akademiet til høsten! - ASKO Servering

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Mange spennende nyheter på KIT-akademiet til høsten!

Kurskatalogen for høst/vinter 2017 er her!

Les kurskatalogen på nett her. 

Denne kurs-epoken har mange spennende kurs, noen gjengangere er å se, men mye er helt nytt. For eksempel har vi i år et eksklusivt kurs i fisk med Christer Rødseth, kapteinen på Det Norske Kokkelandslaget.

Ønsker du å delta på kurs hos oss? Meld deg på her!

I kurskatalogen tar vi dere videre med på en kulinarisk reise hvor det Japanske kjøkken møter det Peruanske, vi har fått ingen ringere enn Kim Daniel Mikalsen fra Aymara til å holde kurs i Nikkei mat.

Vi har sett på hva serveringsbransjen bruker mindre av og har derfor satt opp kurs i «Iskrem som dessert» dette kurset avholdes av Trond Wøien fra Henning Olsen Is, han går inn på utfordringene som dukker opp ved servering av matvarer som optimalt skal spises frosne og andre spennende tips og triks

KUTTMatsvinn2020
Satsingen KUTTMatsvinn2020 er satt i gang for fullt og KIT-akademiet er stolte av å avholde både Ekspertkurs og Prosjektleder kurs, for å bidra til kunnskap rundt veiing av mat og hvordan man skal redusere matsvinnet i serveringsbransjen med 20 % innen 2020.

Et annet kurs vi ønsker å trekke frem når vi snakker om å benytte hele grønnsaken er «Vegetar kurset – en eksplosjon» av Håvard Ravn Larsen fra BAMA. Han skal vise hvordan man kan benytte hele grønnsaken og samtidig redusere matsvinnet.

Vin sommelier er den store nyheten!
Vi har gleden av å tilby sommelier utdanning i samarbeid med Beverage Academy (Norsk Vinfagskole), som har Norges eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin.

Omfanget er 30 fagskolepoeng, dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger ved KIT Akademiet i Oslo. Utdanningen gjennomføres på 1 år.

Last ned kurskatalogen her!