Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Heder og ære på KLD

På ASKO Servering og NorgesGruppens kunde- og leverandørdager ble Er-An Veikro kåret til Årets kunde i konkurranse med hurtigruteskipet Trollfjord og hamburgerrestauranten Kverneriet. Begrunnelsen for pristildelingen er blant annet at vinneren har solid vekst og god drift, er et viktig samlingspunkt i nærmiljøet, er innovativ og har lojalitet til avtaler.

I kategorien Årets leverandør ble det storeslem til Lantmännen Unibake, som ble kåret til beste leverandør både på storhusholdning og servicehandel. Juryens begrunnelse for tildelingen av disse prisene er blant annet at leverandøren utmerker seg med en god forståelse for drift ute hos kundene, er gode på samarbeid og har høy kompetanse. Videre er leverandøren god på innovasjon og evner å ta raske beslutninger.

Innenfor servicehandel var Lantmännen Unibake nominert sammen med Hennig-Olsen Is og Orkla Foods. I kategorien storhusholdning var de øvrige nominerte Santa Maria og Ådne Espeland-Jæder. Selv om Ådne Espeland-Jæder ikke nådde helt til topps her, ble de til gjengjeld kåret til Årets utfordrer. Dette er en ny pris som skal løfte frem leverandører som utfordrer markedet med produktinnovasjon og kvalitet.

Årets produkt ble Søtpotet Fries fra Hoff Storhusholdning. De to andre nominerte produktene var Homestyle Burgeremne fra Ådne Espeland-Jæder og Quorn boller fra Findus.

ER-AN Veikro ble kåret til årets kunde. Foto: Sjo & Floyd

 

Lantmännen Unibaken ble årets leverandør på servicehandel og storhusholdning

 

Prisen Årets utfordrer, som er ny av året, gikk til Ådne Espeland-Jæder

 

Søtpotet Fries fra Hoff Storhusholdning ble årets produkt