Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Den store burgerbølgen på SMAK 2017

Jørn Lie-Jeg oppfordrer alle landets burgerentusiaster til å melde seg på i konkurransen om å knive om NM tittelen i burger 2017, sier Toril Engeberg, prosjektleder for SMAK 2017.

Den store burgerbølgen blir et tema under SMAK 2017, med tidenes første Norgesmesterskap i Burger 2017 og et eget burgerseminar. Det er prosjektgruppen for Cafe & Convenience, som har valgt dette temaet. Gruppen består av Per Engen, ASKO; Raymond Wiig, Foodtech; Christine Sund, Orkla Foods; Torbjørn Ellingsen, Kysten Rundt; Erik Tønnesen, NorgesGruppen Servicehandel og Odd Henrik Vanebo, forlaget Lodiz AS. 

Meld deg på
Nå lyses konkurransen ut; Norgesmesterskap i Burger 2017. Her inviteres alle kokker, bakere og lærlinger til å delta i konkurransen under SMAK 2017. Konkurransen strekker seg over to dager torsdag 9. og fredag 10. februar.

Det er dommertrioen ledet av Jørn Lie med Mona Halvorsen og Tuan-Khanh Nguyens som meddommere, som vil stå for bedømmelsen. - Vi vil ha den mest juicy, smakfulle burger med masse crisp! uttaler hoveddommer Jørn Lie.
BurgerseminarOnsdag 8. februar vil det bli arrangert burgerseminar.

Hovedinnleder blir burgerentusiast Jonas Werner Andersen, kategorisjef i NorgesGruppen. Jonas jobber med «trend spotting» og har sine betraktninger om årsaker til at burger i dag er en stor snakkis i bransjen. Han vil dele innsikt om hvordan trender skapes og vise til eksempler på aktører som har stått for i spissen for den store Burgerbølgen. 

Birgit Opland, driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen, vil fortelle historien om Opland-Burgeren.

Tarje Haakstad, eier og driver av Døgnvill Burger, omtales gjerne som "Mr. Burger". Han er forfatter av Burgerboka og vil fortelle fra egen oppvekst med burgeren og burgerhistorien så langt. 

Du vil kunne lese mer om konkurransen og seminar på våre nettsider www.smak2017.no avslutter prosjektlederen for SMAK 2017.