Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Bli Norgesmester i pizza på SMAK 2017

Norgesmesterskapet i pizza-baking vil bli avholdt på Lillestrøm i februar neste år i forbindelse med messen SMAK 2017.


Her skal landets beste pizza-kokker møtes til en spennende konkurranse hvor kreativitet og ikke minst smak vil stå i høysetet.
Under forrige Smak-messe i 2014 ble det kåret en nasjonal pizzamester. Da konkurrerte alle i en klasse. Nyheten denne gang er at det nå skal konkurreres i to klasser og om en NM tittel i hver klasse, forteller Torill Engelberg, prosjektleder SMAK 2017

Amerikansk og italiensk
Tykkbunnet amerikansk pizza har i mange år vært svært populært i Norge. Nå ser vi at interessen for tynnbunnet italiensk pizza øker markant, og da er det også naturlig at vi tilpasser NM-konkurransen til det, fremhever Mette Løfblad fra kokkemesterlauget i Oslo som er teknisk arrangør av mesterskapet.


Torill Engelberg og Mette LøfdalMeld deg på
Det er mange entusiastiske og dyktige pizza-kokker der ute som vi håper vil bli med på NM. Konkurransen gir jo en fantastisk mulighet til å profilere sin pizza, sitt sted og ikke minst seg selv som pizzakokk, understreker Løfblad.

Ønsker du å melde deg på konkurransen eller få mer informasjon om kriteriene for å bli med, finner du mer informasjon på www.messe.no Fristen for påmelding er 1. desember.

Vinnerne vil bl.a. få anledning til å delta i pizza-VM i Italia senere på året. - Jeg oppfordrer derfor alle dyktige pizza-kokker til å klikke seg inn på www.messe.no å lese mer om denne spennende konkurransen, avrunder Torill Engelberg, prosjektleder SMAK 2017.

Klikk her for å melde deg på!